SkoleTube

Gyldendal samarbejder med LærIT, der står bag tjenesten SkoleTube.

Skoletube giver via Unilogin nem og hurtig adgang til en lang række udvalgte og kvalitetssikrede web 2.0-værktøjer.
 

På idræt7-9.gyldendal.dk integrerer vi skoletube både i form af individuelle logbøger og ved at bruge redskaber som Screeencast m.m. Vi vurderer i hvert enkelt tilfælde, hvornår bestemte værktøjer understøtter læringen og giver mulighed for at gå til det faglige stof på nye, givende måder. De værktøjer, vi benytter, skal frem for alt give faglig mening og kvalificere undervisningen til gavn for både lærere og elever. Se gode råd til dig som lærer og få overblik over de forskellige SkoleTube-værktøjer her.

Hvis din skole har abonnement på SkoleTube, så vil du se dette symbol de steder, hvor vi har integreret SkoleTube:

Hvis din skole har abonnement på både idræt7-9.gyldendal.dk og SkoleTube, høster du helt automatisk fordelene af samarbejdet – og de er mange:

  • Web 2.0-værktøjerne, som SkoleTube giver adgang til, er alle gennemtestede af danske brugere og nemme at gå til.
  • Du slipper for at oprette og huske logins til et hav af web 2.0-værktøjer. Det eneste, du og dine elever behøver, er jeres Unilogin.
  • Grundige og letforståelige trin-for-trin-vejledninger på video guider dig igennem de forskellige værktøjer og funktioner.
  • Eleverne kan uploade og gemme deres produktioner i de kanaler, du opretter til formålet. Kanalerne samler elevernes stof og kan kun tilgås af netop dem, du giver adgang.
  • SkoleTube kan nemt integreres med ElevIntra og ForældreIntra.
 Se mere om skoletube her

Opret en kanal på SkoleTube
En kanal på SkoleTube er et forum, hvor du som lærer bestemmer, hvem der har adgang til at se og tilføje produktioner som fx videoer, lydfiler og blogs. Dette kan være enkelte elever, hele klasser eller fx dine kolleger.

På SkoleTube guide kan du få hjælp til at arbejde med kanaler.


God fornøjelse med værktøjerne fra SkoleTube!