Oversigt over Skoletubes værktøjer 

Her ser du en kort præsentation af de forskellige web 2.0-værktøjer, vi i samarbejde med SkoleTube har integreret med forløbene her på idræt7-9.gyldendal.dk

 
MindMeister
Med MindMeister kan du lave grafisk flotte mind-maps. Brug MindMeister hvis du vil have overblik over din viden eller lave brainstorms.
Få hjælp til at komme i gang her.
   
 
Screencast eller Screencastify
Screencast er et smart videoværktøj, der kan optage det, der sker på skærmen. Brug Screencast hvis du vil forklare noget, du har lært, videre til andre, eller hvis du vil optage det du gør på skærmen.
Få hjælp til at komme i gang med Screencast her.
Få hjælp til at komme i gane med Screencastify her.
   
 
TikiToki
Med Tiki-Toki kan du lave flotte tidslinjer. Brug Tiki-Toki hvis du skal lave en oversigt over et historisk emne, en persons liv eller en udvikling over tid.
Få hjælp til at komme i gang her.
   
 
Prezi
I Prezi kan du lave dynamiske præsentationer. Brug Prezi til at fremlægge et emne eller lave en samlet fremvisning af dine SkoleTube-produktioner.
Få hjælp til at komme i gang her.
   
 
Voicethread
VoiceThread er et digitalt fællesskab, hvor du og din klasse kan dele fx videoer eller SkoleTube-produktioner. Brug VoiceThread som et digitalt klasseværelse, hvor I kan debattere, fremlægge og meget mere.
Få hjælp til at komme i gang her.
   
 
SlideMaker
I SlideMaker kan du lave flotte præsentationer. Brug SlideMaker til at fremlægge et emne eller vise dine SkoleTube-produktioner i et samlet slideshow. 
Få hjælp til at komme i gang her.
   
 
Skoleblogs
Skoleblogs er et stort læringsmiljø med mange forskellige værktøjer, der giver dig og din klasse et utal af muligheder. Brug Skoleblogs til fx Flipped Classroom, webaviser, bogblogs eller wiki’er.
Her på idræt7-9 bruges Skoleblogs særligt til elevens loglog. 
Få hjælp til at komme i gang her.